26 OCAK DÜNYA GÜMRÜK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ- KİLİS KİLİS VALİLİĞİ ZİYARETİ

01 Şubat 2024

26 OCAK DÜNYA GÜMRÜK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ - KİLİS
KİLİS VALİMİZE ZİYARET,
ÖNCÜPINAR ve ÇOBANBEY GÜMRÜK KAPISI MÜLKİ İDARE AMİRİMİZE ZİYARET

26 Ocak Dünya Gümrük Günü etkinlikleri kapsamında Bölge Müdürümüz Mehmet Tuncay BAYRAKTAR, Bölge Müdür Yardımcımız Erkan ÖZEL, Gaziantep Personel Müdürümüz Selami ÖZCAN, Şube Müdürlerimiz Hasan AYDIN ve  Mahmut KURTGÖZ, Öncüpınar Gümrük Müdürümüz Şakir ATLI, Çobanbey Gümrük Müdürümüz Şavaş KOÇ, Öncüpınar Gümrük Müdür Yardımcımız Rabia Eda DEĞEROĞLU ve Çobanbey Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Bölge Amirimiz Ahmet ÇAĞLAR'ın yer aldığı heyet, Kilis Valimiz Sayın Tahir ŞAHİN'i makamında ziyaret ederek kendilerine çiçek ve plaket takdiminde bulundu. Sayın Valimiz tüm Gümrük personelimizin Dünya Gümrük Gününü kutlayarak, Gümrük Kapılarımız faaliyetleri ile ilgili memnuniyetlerini dile getirdi. Fedakarca çalışan gümrük personeline teşekkür ederek, Gümrük idare amirlerimize gümrük işlemlerinin daha sağlıklı, hızlı ve güvenli yerine getirilmesi ile ilgili temenni ve beklentilerini iletti.

Ayrıca Öncüpınar ve Çobanbey Gümrük Kapılarımızın tüm faaliyetlerinde ve altyapı gereksinimlerinde destek ve emeklerini esirgemeyen Öncüpınar ve Çobanbey Gümrük Kapıları Mülki İdare Amirimiz Vali Yardımcısı Sn. Sertaç KIRÇUVAL da ziyaret edilerek Gümrük Günü vesilesiyle kendisine teşekkür plaketi sunuldu.

Daha sonra heyetimiz Kilis Başsavcımız Selçuk AKMAN makamlarında ziyaret ederek kendilerine çiçek ve plaket takdiminde bulundu. 

Bölge Müdürlüğü olarak görevini hakkıyla yerine getiren tüm meslektaşlarımızın "26 Ocak Dünya Gümrük Günü" nü kutluyor, 2024 yılının tüm Bakanlık camiasına başarı, sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyoruz.