TİCARET BAKAN YARDIMCIMIZ SN. SEZAİ UÇARMAK' IN BERABERİNDEKİ HEYET İLE AKÇAKALE VE CEYLANPINAR GÜMRÜK KAPILARIMIZA ZİYARETLERİ

01 Şubat 2024

TİCARET BAKAN YARDIMCIMIZ SN. SEZAİ UÇARMAK' IN BERABERİNDEKİ HEYET İLE AKÇAKALE VE CEYLANPINAR GÜMRÜK KAPILARIMIZA ZİYARETLERİ

Bakan Yardımcımız Sn. Sezai UÇARMAK; Gümrükler Muhafaza Genel Müdürümüz Recep KOŞAL, Gümrükler Genel Müdür Yardımcımız Erdal KARAHİSAR, Destek Hizmetleri, Tasfiye İşleri ve Döner Sermaye Genel Müdürlüğünden Genel Müdürümüz Oğuzhan ŞATIROĞLU, Genel Müdür Yardımcımız Barış NALÇACI ve Daire Başkanımız Mahmut ÇAKMAK'ın bulunduğu heyetle birlikte Bölge Müdürlüğümüze bağlı Akçakale ve Ceylanpınar Gümrük  Kapılarımızı 12 Ocak 2024 tarihinde ziyaret ettiler. 
Şanlıurfa Vali Yardımcımız Sn Erinç DEMİR ile Bölge Müdürümüz  ve idarecilerimizce karşılanan Bakan Yardımcımız Sezai UÇARMAK ve beraberindeki heyet, ilk önce Şanlıurfa Valimiz Sn. Hasan ŞILDAK'ı makamında ziyaret etti. Gümrük Kapılarımızla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Bakan Yardımcımız başkanlığındaki heyetimiz sonra Ceylanpınar Gümrük Kapısına geçti. Burada heyetimizi Ceylanpınar Kaymakamı ve Ceylanpınar Gümrük Kapısı Mülki İdare Amiri Sn. Emrah UZUN ve sahadaki birimlerimiz amir ve personeli karşıladı. Gümrük Sahası inşaatı konusunda incelemeler yapıldı. 

Daha sonra heyetimiz, Akçakale Gümrük Kapına ziyarette bulundular. Burada da Heyetimizi Akçakale Kaymakamı ve Akçakale Gümrük Kapısı Mülki İdare Amiri Sn. Onur ŞAN ve sahadaki birimlerimizin amir ve personelleri karşıladı.
Akçakale Gümrük Sahası tadilatı çalışmaları ile ilgili bilgilendirme ve değerlendirmelerde bulunuldu. Söz konusu ziyaret ve incelemelerde; gümrük birimlerimizin amirleri tarafından sahaların fiziki yapıları, altyapı sorunları ile gümrük işlemleri konularında bilgilendirmeler yapıldı ve birlikte değerlendirmelerde bulunuldu. 
Heyetimiz tarafından ayrıca Gümrük Kapılarında görevli idareci ve personellere zor şartlarda başarıyla yürütülen görevler nedeniyle teşekkür edildi.