MİLAT HALI SANAYİ VE A.Ş ZİYARET

Gaziantep Gümrük Müdürlüğünde 2021 yılı ihracat performansında 4'üncü sırada olan Milat Halı Sanayi ve Ticaret A.Ş'ye Ziyaret

25 Mayıs 2022

Bölge Müdürümüz Mehmet Tuncay BAYRAKTAR, Gaziantep Gümrük Müdürü Numan AYRAL, Gaziantep Havalimanı Gümrük Müdürü Savaş KOÇ, Gümrük Müdür Yardımcısı Murat AVCU, Gümrük Muayene Memurları Tuncay UÇAR, Ali Şefik ÖZASLAN ve Bülent ÖZOĞUL ile beraber Milat Halı San. ve Ticaret A.Ş. firmasını ziyaret etti. Heyetimizi karşılayan firma yönetim kurulu başkan ve üyeleri, iştigal alanındaki iç ve dış ticaret konularında kısa bir sunum yaptılar. Gümrük idaresi olarak Yetkilendirmiş Yükümlü Sertifikasına sahip firmanın gümrük işlemlerinin daha hızlı yapılması konusunda bilgilendirmeler yapıldı ve bu konuda kendileriyle fikir alışverişinde bulunuldu. Gaziantep Gümrük Müdürlüğünde 2021 yılı ihracat performansında 4’üncü sırada olan firma yönetim kurulu başkanı Halil KAPLAN’ a Bölge Müdürümüz tarafından bir plaket takdim edildi.
Bölge Müdürlüğü olarak Milat Halı San. ve Ticaret A.Ş. firmasını kutluyor, Gaziantep ve Ülkemiz ihracatındaki katkılarının artarak devamını diliyoruz.