26 OCAK DÜNYA GÜMRÜK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ - ŞANLIURFA-2

01 Şubat 2024

26 OCAK DÜNYA GÜMRÜK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ - ŞANLIURFA-2 
ŞANLIURFA VALİLİĞİ ZİYARETİ
ŞANLIURFA GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARETİ

26 Ocak Dünya Gümrük Günü etkinlikleri kapsamında Bölge Müdürümüz Mehmet Tuncay BAYRAKTAR, Gaziantep Personel Müdürümüz Selami ÖZCAN, Şube Müdürümüz Mahmut KURTGÖZ, Şanlıurfa Gümrük Müdürümüz Mehmet SAĞLAM, Şanlıurfa Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürü Vekilimiz Veysi ÇETİNER ve Şanlıurfa Gümrük Müdürlüğümüz personelinden oluşan heyet, Şanlıurfa Valimiz Sayın Hasan ŞILDAK'ı makamında ziyaret ederek kendilerine çiçek ve plaket takdiminde bulundu. 

Ayrıca Suriye Görev Gücü Destek ve  Koordinasyonundan sorumlu Vali Yardımcısı Sn. Erinç DEMİR de ziyaret edilerek Gümrük Günü vesilesiyle kendisine bir plaket sunuldu.

Daha sonra heyetimiz; Şanlıurfa Başsavcımız,  Şanlıurfa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit AVKIRAN ve Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Erdem BİLDİRİCİ'yi ziyaret ederek kendilerine plaket takdiminde bulundu. 

Bölge Müdürlüğümüz heyetince Şanlıurfa Gümrük Müdürlüğümüz de ziyaret edilerek Dünya Gümrük Günleri kutlandı.

Bölge Müdürlüğü olarak görevini hakkıyla yerine getiren tüm meslektaşlarımızın "26 Ocak Dünya Gümrük Günü" nü kutluyor, 2024 yılının tüm Bakanlık camiasına başarı, sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyoruz.