26 OCAK DÜNYA GÜMRÜK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ - ŞANLIURFA -1

01 Şubat 2024

26 OCAK DÜNYA GÜMRÜK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ - ŞANLIURFA -1-
AKÇAKALE VE CEYLANPINAR ZİYARETLERİ

26 Ocak Dünya Gümrük Günü etkinlikleri kapsamında Bölge Müdür Yardımcımız Fethiye TİŞKAYA, Şube Müdürümüz Mustafa TİŞKAYA,
Akçakale Gümrük Müdür Yardımcımız Hüseyin AKIN,
Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Bölge Amirimiz Ahmet ATASOY, Gümrük Şefi Adem YILDIZ, Gümrük Muhafaza Memurları Gamze ARIKAN ve Hakan RASTGELDİ'den oluşan heyetimiz, Akçakale Kaymakamımız ve Akçakale Gümrük Kapısı Mülki İdare Amirimiz  Sn. Onur ŞAN'ı Makamında ziyaret ederek çiçek ve plaket takdiminde bulundular.

Daha sonra heyetimiz, Akçakale Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan AYDOĞAN'ı, İlçe Emniyet Müdür Vekili Adem TAHMAZOĞLU'nu ve İlçe Jandarma Komutanı Mustafa ELGÜN'ü ziyaret ederek kendilerine plaket takdiminde bulundular.  

Aynı gün içerisinde yine Bölge Müdür Yardımcımız Erkan ÖZEL, Şube Müdürümüz Hasan AYDIN, Ceylanpınar Gümrük Müdür Vekilimiz Satılmış Can LALECİ, Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Bölge Amir Vekilimiz Hasan ALKAN ve Gümrük Müdür Yardımcısı Vekilimiz Hakan ECİYAS'tan oluşan heyetimiz, Ceylanpınar Kaymakamımız ve Ceylanpınar Gümrük Kapısı Mülki İdare Amirimiz  Sn. Emrah UZUN'u, Rasulayn Koordinatör Vali Yardımcımız Abdülhamit UYAR'ı Makamlarında ziyaret ederek çiçek ve plaket takdiminde bulundular. Heyetimiz daha sonra Ceylanpınar Cumhuriyet Başsavcısı Yusuf Ziya BİLGİÇ' i, Ceylanpınar İlçe Emniyet Müdürü Arkın AYDIN'ı ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı İker BİLEN'i ziyaret ederek kendilerine plaket takdiminde bulundular.  

Daha sonra Bölge Müdürlüğümüz heyetlerince  Akçakale ve Ceylanpınar Gümrük sahaları ziyaret edilerek görev başındaki personelimizin Dünya Gümrük Günü kutlaması yapıldı.

Bölge Müdürlüğü olarak görevini hakkıyla yerine getiren tüm meslektaşlarımızın "26 Ocak Dünya Gümrük Günü" nü kutluyor, 2024 yılının tüm Bakanlık camiasına başarı, sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyoruz.