26 OCAK DÜNYA GÜMRÜK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ - GAZİANTEP-1

01 Şubat 2024

26 OCAK DÜNYA GÜMRÜK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ - GAZİANTEP-1
GAZİANTEP VALİLİĞİ ZİYARETİ
ÇELENK TÖRENİ

26 Ocak Dünya Gümrük Günü etkinlikleri kapsamında Bölge Müdürümüz Mehmet Tuncay BAYRAKTAR, Bölge Müdür Yardımcılarımız Erkan ÖZEL, Fethiye TİŞKAYA Gaziantep Personel Müdürümüz Selami ÖZCAN, Şube Müdürümüz Mahmut KURTGÖZ, Gaziantep Gümrük Müdürümüz Numan AYRAL, Gaziantep Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürümüz Uğur GÜLEŞ, Karkamış Gümrük Müdürümüz Murat AVCU, Gaziantep Havalimanı Gümrük Müdürümüz Ahmet DURMUŞ, Gaziantep Ürün Güvenliği Denetimleri Müdürümüz Cenk İZCİ, Gaziantep Hukuk Hizmetleri Müdür Vekilimiz Av. Şeyma YAĞLI, Nizip Gümrük Müdür Vekilimiz Enver Sedat GÖREN, Gaziantep Tasfiye İşletme Müdür Vekilimiz Sülayman ŞENEL ve Gümrük Muhafaza Memurumuz Sinem DİKMEN'den oluşan heyet, Gaziantep  Valimiz Sayın Kemal ÇEBER'i makamında ziyaret ederek kendilerine çiçek ve plaket takdiminde bulundu. 

Ayrıca Gaziantep Gümrük Birimlerinden sorumlu Vali Yardımcısı Sn. Hüseyin KAPTAN'da ziyaret edilerek Gümrük Günü vesilesiyle kendisine bir plaket sunuldu.

Daha sonra heyetimiz; Gaziantep Başsavcısı İsmail KARATAŞ, Gaziantep İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Halil ŞEN ziyaret ederek kendilerine plaket takdiminde bulundu. Sayın Valimiz tüm Gümrük personelimizin Dünya Gümrük Gününü kutlayarak, Gümrük Kapılarımız faaliyetleri ile ilgili memnuniyetlerini dile getirdi. Fedakarca çalışan gümrük personeline teşekkür ederek, Müdürlük idare amirlerimize faaliyet alanımızdaki işlemlerin daha sağlıklı, hızlı ve güvenli yerine getirilmesi ile ilgili temenni ve beklentilerini iletti.

Bölge Müdürlüğü olarak görevini hakkıyla yerine getiren tüm meslektaşlarımızın "26 Ocak Dünya Gümrük Günü" nü kutluyor, 2024 yılının tüm Bakanlık camiasına başarı, sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyoruz.