26 OCAK DÜNYA GÜMRÜK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ - ADIYAMAN

01 Şubat 2024

26 OCAK DÜNYA GÜMRÜK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ - ADIYAMAN

ADIYAMAN VALİLİĞİ ZİYARETİ
ADIYAMAN GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARETİ

26 Ocak Dünya Gümrük Günü etkinlikleri kapsamında Bölge Müdürümüz Mehmet Tuncay BAYRAKTAR, Şube Müdürlerimiz Mustafa TİŞKAYA ve Mahmut KURTGÖZ,Adıyaman Gümrük Müdürümüz Derviş TEKLİ' den oluşan heyet, Adıyaman Valimiz Sayın Dr. Osman VAROL' u makamında ziyaret ederek kendilerine plaket takdiminde bulundu. 

Ayrıca deprem sonrası Gümrük Müdürlüğünün yeniden faaliyete geçmesinde bizlere büyük destek veren Vali Yardımcısı Sn. Furkan KORKUSUZ da ziyaret edilerek Gümrük Günü vesilesiyle kendisine bir teşekkür plaketi sunuldu.

Daha sonra Bölge Müdürlüğümüz heyetince Adıyaman Gümrük Müdürlüğümüz ziyaret edilerek personele bu özel günün kutlaması yapılarak, personeli temsilen 2023 yılı deprem felaketinde büyük fedakarlıklar gösteren Gümrük Muhafaza Memuru Muzaffer ALAGÖZ' e başarı plaketi verildi. 

Bölge Müdürlüğü olarak görevini hakkıyla yerine getiren tüm meslektaşlarımızın "26 Ocak Dünya Gümrük Günü" nü kutluyor, 2024 yılının tüm Bakanlık camiasına başarı, sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyoruz.